Alles over de Lumia 930 | Toestelinformatie, reviews, prijzen en abonnementen
Belsimpel generiek Image Banner 728 x 90

Waarom stopt Microsoft met de Nokia Lumia smartphones?


De Lumia smartphones worden door Microsoft betiteld als “smartphones vol power die je helpen om méér te doen”. Hoewel het altijd fijne smartphones zijn geweest lijkt het erop dat de Lumia smartphone de laatste adem geblazen heeft. Eerder dit jaar werd de Lumia 650 uitgebracht maar alles wijst erop dat dit de vier maar ook

De Lumia smartphones worden door Microsoft betiteld als “smartphones vol power die je helpen om méér te doen”. Hoewel het altijd fijne smartphones zijn geweest lijkt het erop dat de Lumia smartphone de laatste adem geblazen heeft. Eerder dit jaar werd de Lumia 650 uitgebracht maar alles wijst erop dat dit de vier maar ook de laatste Lumia smartphone zal worden. Diverse media hebben gemeld dat er dit jaar geen andere Lumia toestellen op de planning staan van het bedrijf.

Microsoft’s smartphonetak
Microsoft zal ongetwijfeld doorgaan met de productie van smartphones maar het is nog niet helemaal duidelijk welke kant het opgaat met het assortiment. Zo hebben eerdere berichten gemeld dat Microsoft aan een nieuw vlaggenschip model werkt met goede specs dat de naam Panos Phone draagt. Dit zou dan de opvolger worden van de Lumia 950. Een andere naam die in de geruchten rondgaat is Surface Phone. Hoewel het de laatste tijd stil is rondom Microsoft kan het zomaar zijn dat het binnenkort met een nieuwe smartphone op de proppen komt.

Beschikbaar Lumia modellen
Op dit moment zijn er nog een aantal Microsoft Lumia modellen verkrijgbaar in Nederland. Dit zijn de Lumia 950 en 950 XL maar ook de wat oudere modellen zoals de Microsoft Lumia 640 is nog bij een aantal webshops verkrijgbaar. Dit model werd al in april vorig jaar geïntroduceerd maar sommige verkopers zijn er nog steeds niet vanaf geraakt.

Algemeen Image Banner 468 x 60