Alles over de Lumia 930 | Toestelinformatie, reviews, prijzen en abonnementen

Nokia Lumia 930 losse toestel prijs

Ben je op zoek naar de beste Nokia Lumia 930 prijzen? Aangezien de Nokia Lumia 930 wordt aangeboden bij vrijwel alle bekendere Nederlandse telecom providers, zullen de prijzen van de nieuwe Lumia ook erg variëren. Het toestel is niet exclusief in handen van één bepaalde telecom provider, waardoor de concurrentiestrijd hevig is. Jij als consument kunt hier natuurlijk prime van profiteren, aangezien iedere provider de Nokia Lumia 930 voor de beste prijs wil verkopen.

Wanneer we kijken naar de prijs van de Nokia Lumia 930, kunnen we twee verschillende prijzen van het toestel onderscheiden. Allereerst is er natuurlijk de prijs van een los toestel. Over het algemeen zal er niet veel prijsverschil zitten in de prijzen voor een Lumia 930 zonder abonnement. Dit heeft te maken met het feit dat er op een los toestel niet veel marge gemaakt kan worden door de aanbieder. Waar echter wel veel marge zit (en dus ook veel prijsverschil), is op een Nokia Lumia 930 in combinatie met abonnement. Zoals gezegd valt er door de telecom aanbieders veel marge te behalen op de verschillende abonnementen, waardoor ze de toestelprijs sterk kunnen beïnvloeden.

Zo is de kans groot, dat je een gratis Nokia Lumia 930 ontvangt bij je abonnement. Dit heeft er natuurlijk mee te maken wat de hoogte is van je bel- en databundel. In de meeste gevallen heb je het toestel al gratis bij een abonnement rond de 40 tot 50 euro. Dit bespaart je natuurlijk een behoorlijk bedrag in de eenmalige aanschaf van het toestel.

Wij hebben de prijzen van alle Nokia Lumia 930 abonnementen gebundeld in het onderstaande overzicht. Selecteer het abonnement dat bij jou past en profiteer direct van de beste abonnementen en aanbiedingen. Je betaald altijd de beste prijs voor je nieuwe Nokia Lumia 930!

[table id=1 /]

Nokia Lumia 930 in combinatie met abonnement

Ben je op zoek naar een Nokia Lumia 930 in combinatie met een abonnement? Kijk dan hier.