Alles over de Lumia 930 | Toestelinformatie, reviews, prijzen en abonnementen
Belsimpel generiek Image Banner 728 x 90

Prijs en leverdatum Lumia 930 uitgelekt


Verkoopdatum en prijs Lumia 930 bekend | Lumia 930.NL

Enkele weken geleden werd het nieuwe vlaggenschip van Nokia gepresenteerd, de Nokia Lumia 930! Op het moment van presentatie werden er Internationale prijzen genoemd, waarbij het altijd gaat om prijzen zonder BTW. Daarnaast is het een feit dat de Europese prijs van smartphone toestellen in de regel altijd lager ligt dan de Internationale verkoopprijs. Vandaag

Enkele weken geleden werd het nieuwe vlaggenschip van Nokia gepresenteerd, de Nokia Lumia 930! Op het moment van presentatie werden er Internationale prijzen genoemd, waarbij het altijd gaat om prijzen zonder BTW. Daarnaast is het een feit dat de Europese prijs van smartphone toestellen in de regel altijd lager ligt dan de Internationale verkoopprijs. Vandaag lekte er in Duitsland een foto uit van een webwinkel die de Nokia Lumia 930 binnenkort voor de prijs van 599 euro gaat verkopen. Zie de foto hieronder.

Nokia Lumia 930 prijs Duitsland

Het persbericht waar onlangs de Internationale verkoopprijs van de Nokia Lumia 930 in werd bekendgemaakt, vertelde dat het toestel inclusief BTW rond de 750 euro zou gaan kosten. Erg prijzig natuurlijk voor een los toestel, aangezien concurrerende toestellen vaak rond de 600 euro zitten. Helemaal in de wetenschap dat Nokia ook nog eens graag wil concurreren met de prijzen, zou 750 euro toch echt te duur zijn geweest. Nu we zien dat het toestel in Duitsland 599 euro gaat kosten, lijkt het erop dat het toestel qua prijs de concurrentiestrijd zeker kan aan gaan.

Niet alleen meld de Duitse webwinkel de prijs van de nieuwe Lumia 930, ook weten zij te vertellen dat het toestel op 19 juni in de verkoop zal gaan. Let er wel op dat deze verkoopdatum onder voorbehoud is. Het lijkt er echter op dat de daadwerkelijke verkoop van het toestel dichterbij gaat komen.

Natuurlijk houden wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Algemeen Image Banner 468 x 60

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *