Alles over de Lumia 930 | Toestelinformatie, reviews, prijzen en abonnementen
Belsimpel generiek Image Banner 728 x 90

Hoeveel levert een oude Lumia 930 nog op?


De tijd van de Lumia 930 zit er al een tijdje op. Het toestel is al enkele jaren oud en voor veel mensen is het toestel al lang aan vervanging toe of inmiddels al vervangen. Met een levensduur van nog geen twee jaar worden smartphones al snel vervangen. Dit geldt ook voor de Lumia 930

De tijd van de Lumia 930 zit er al een tijdje op. Het toestel is al enkele jaren oud en voor veel mensen is het toestel al lang aan vervanging toe of inmiddels al vervangen. Met een levensduur van nog geen twee jaar worden smartphones al snel vervangen. Dit geldt ook voor de Lumia 930 die eind 2014 gepresenteerd is. Nu het toestel door velen vervangen wordt voor een nieuwe model moet je je afvragen wat jij ermee gaat doen. Gebruik je het als reservetoestel of verkoop je het toestel?

Lumia 930 als reservetoestel
Het aantal afgedankte oude mobieltjes die niet meer dagelijks gebruikt worden in Nederland loopt in de miljoenen. Geruchten over aantallen geven aan dat het misschien zelfs al om meer dan 7 miljoen exemplaren gaat. De meeste mensen bewaren het oude toestel vaak als reserve. Vervolgens wordt het toestel nooit meer gebruikt. Zo gaat het vaak bij reservetelefoons. Als je een nieuw abonnement met toestel uit kunt kiezen dan kun je het toestel ook verkopen.

Lumia 930 verkopen
Tegenwoordig is het eenvoudig om een smartphone van de hand te doen. Het kan natuurlijk op marktplaats maar iedereen weet dat dit niet altijd zo makkelijk is voor oude toestellen zoals de Lumia 930 van Nokia. Je kunt het toestel ook verkopen aan een telefooninkoper. Hoeveel deze inkoper betaalt is van meerdere factoren afhankelijk. Voor vrijwel iedere telefoon is een bedrag beschikbaar, dat geldt ook voor de Lumia 930 van Nokia, ook al is het meer dan twee jaar oud. Op dit moment kun je er zelfs nog € 45,- voor krijgen via deze website. Dit is de prijs die betaalt wordt voor een werkend toestel. Een Lumia 930 met schade levert minder op maar ook daar kun je een vergoeding voor krijgen.

Algemeen Image Banner 468 x 60