Alles over de Lumia 930 | Toestelinformatie, reviews, prijzen en abonnementen
Belsimpel generiek Image Banner 728 x 90

10 redenen waarom je van de Nokia Lumia 930 zult houden


10 redenen waarom je de Lumia 930 geweldig vindt

De Nokia Lumia 930 is misschien wel de smartphone waar de mensen dit jaar het meeste op zitten te wachten. En terwijl we rustig op het toestel zitten te wachten, leek het ons wel een goed moment om te benoemen waarom iedereen zo uitkijkt naar dit nieuwe toestel. De Nokia Lumia 930 zal over enkele

De Nokia Lumia 930 is misschien wel de smartphone waar de mensen dit jaar het meeste op zitten te wachten. En terwijl we rustig op het toestel zitten te wachten, leek het ons wel een goed moment om te benoemen waarom iedereen zo uitkijkt naar dit nieuwe toestel.

De Nokia Lumia 930 zal over enkele weken worden gelanceerd (we wachten nog op de exacte prijzen en release data) en zal het vlaggenschip van Nokia’s Lumia familie worden. Natuurlijk uitgerust met Windows Phone 8.1.

Samen met een prachtig design, zal je merken dat het toestel alles biedt wat een high-end gebruiker van een smartphone mag verwachten. Van een Full HD-scherm, tot een verbazingwekkende 20 megapixel! PureView camera. Daarnaast biedt het toestel kleine extraatjes, zoals bijvoorbeeld een verbluffende levensduur van de batterij en een draadloze oplaad functie.

Lees hieronder de 10 redenen waarom je van de Nokia Lumia 930 zult gaan houden.

1. Het design van de Nokia Lumia 930

Het eerste wat je fantastisch zult vinden aan de Nokia Lumia 930 is het design. Het is overduidelijk een Lumia smartphone, met de heldere lijnen en het geweldige uiterlijk. Het toestel is uitgerust met een metallic behuizing en een helder gekleurde achterzijde. Het heeft absoluut een eigen persoonlijkheid.

2. Het beeldscherm

De Nokia Lumia 930 heeft een geweldig beeldscherm, waar je absoluut van zult houden. Het 5- inch Full HD OLED beeldscherm heeft een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Met zijn 441ppi (pixels per inch), is het daarnaast de meest heldere en perfecte Lumia die je ooit gezien hebt. Gemaakt van Gorilla Glass 3, biedt het beeldscherm daarnaast een homescherm, opgebouwd uit drie kolommen, draaiend op het nieuwe Windows Phone 8.1. Het beeldscherm heeft een perfecte kijkhoek en biedt een uitstekende weergave in zonlicht. Daarnaast beschikt het over een super gevoelig touch-screen beeldscherm, zelfs te bedienen met nagels of met handschoenen.

Beeldscherm van de Lumia 930

3. Kleuren van de Lumia 930

De Nokia Lumia 930 beschikt over een metallic behuizing, maar dat betekend niet dat het toestel niet het meest kleurrijke toestel is uit de Lumia serie. Het toestel zal namelijk verkrijgbaar zijn in een heldere groene en oranje uitvoering, maar ook in de traditionele zwarte en witte kleuren.

4. Windows Phone 8.1

De Nokia Lumia 930 is het eerste Lumia vlaggenschip, uitgerust met Windows Phone 8.1 en komt met een scala aan geïntegreerde functies. Wat te denken van het nieuwe “Action Center”, waarin meldingen verschijnen en het nieuwe Microsoft Enterprise feature pack, met Microsoft Office. Dit alles zorgt er voor dat de Lumia een geweldig stukje techniek is om in bezit te hebben, zowel voor ontspanning als voor werk. Daarnaast vind je enkele geweldige Nokia favorieten op het toestel, waaronder bijvoorbeeld Nokia MixRadio, voor het gratis streamen van muziek.

Windows Phone 8.1

5. Technische specificaties

De Nokia Lumia 930 is ontzettend snel in gebruik en betrouwbaar. Hij wordt aangedreven door een 2.2GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 800 processor en wordt ondersteund door 2GB RAM geheugen, waardoor het de snelste Windows Phone 8.1 smartphone op de markt is. Met 32GB aan intern geheugen en de toegang tot 7GB vrije “OneDrive Cloud” opslagruimte, zal je daarnaast nooit bang hoeven te zijn dat je te kort komt aan opslagruimte.

6. Nokia Lumia 930, 4G/LTE

De Lumia 930 zal het vlaggenschip en uithangbord van de Lumia familie niet zijn, zonder de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobiel breedband aan boord te hebben. Het toestel is daarom uitgerust met 4G/LTE, wat je een maximale download snelheid biedt van 150Mbps. De uploadsnelheid is maximaal 50Mbps, zodat je alles sneller dan ooit te voren kunt up- en downloaden.

7. Batterij levensduur

De Nokia Lumia 930 is uitgerust met een 2420 mAh batterij, welke is ingebouwd en dus niet verwijderd kan worden uit de smartphone. Met deze batterij in de Lumia verscholen, zal je merken dat het toestel beschikt over een standby-tijd van wel 18 dagen. De gesprekstijd loopt op tot wel 15,5 uur in 3G modus, alsmede maximaal 9 uur lang video’s afspelen. Het afspelen van muziek kan maar liefst 75 uur aaneengesloten. Wat wil je nog meer wensen van een smartphone batterij?

8. Draadloos opladen

Een spectaculaire optie als het gaat om het opladen van de smartphone, is met zekerheid de draadloze oplaadfunctie, welke standaard zit geïntegreerd in het toestel. Dit betekend dat je geen oplaadkabel meer nodig hebt, maar alleen een oplaadplaatje, welke standaard wordt meegeleverd. Wederom een fraai stukje techniek.

9. Nokia Lumia 930 camera

De Nokia Lumia 930 levert de beste camera ervaring die een smartphone kan bieden. Het kan niet anders dan dat je de 20 megapixel PureView camera geweldig gaat vinden. De camera biedt daarnaast optische stabilisatie, een ZEISS- lens en Dual-LED flitser. Het biedt daarnaast de standaard Nokia camera functionaliteiten, alsmede ongeëvenaarde handmatige instellingen, zodat je altijd verzekerd bent van de beste foto’s.

Nokia Lumia 930 camera | Lumia 930.NL

10. Nokia Lumia 930 video

Als het gaat om het maken van filmpjes, kun je filmpjes maken van 1080p, met een resolutie van 30 frames per seconde. Met vier hoogwaardige microfoons en “Nokia Rich Recording”, kun je met de 930 video’s maken als nooit tevoren. Daarnaast is de Lumia 930 uitgerust met een 1.2 megapixel camera aan de voorzijde, voor het plegen van Skype gesprekken en het maken van geweldige “selfies”.

Nu je weet wat de Nokia Lumia 930 te bieden heeft, wordt het tijd om het toestel eens in het echt te zien. Bekijk daarom dit filmpje eens.

Algemeen Image Banner 468 x 60

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *